Steen Kallesøe

Steen Kallesøe
Steen KallesøeKørerlærer

Info

Jeg har 15 års erfaring som kørelærer, og er et kendt ansigt på Skive-egnen. Her har jeg har ry for at være en dygtig kørelærer, som formår at gribe eleverne der, hvor de er i undervisningen og sikrer at den enkelte kørerelev bliver en god bilist. Jeg har et indgående kendskab til lokalområdet, herunder særlige ting i trafikken og på vejene, som eleverne skal være opmærksomme på.

Jeg sætter en ære i, at alle mine elever består teori og køreprøve med det bedst mulige resultat.

Hos Steens Trafikskole i Skive kan du forvente en seriøs undervisning, hvor humøret samtidigt er højt og undervisningen interessant.

Under dine køretimer kan du ligeledes forvente at jeg som kørelærer er god til at skabe tryghed, så du får en god oplevelse og ikke mindst en god føling for bilen og hvordan du sikkert færdes i trafikken.

Kontakt Steens Trafikskole.

Det siger tidligere elever

Steen er en rigtig flink og stille og rolig mand lige som en kørelære skal være efter mit hovde. Han tager det stille og roligt sådan at udfordringerne kommer som man er klar til dem… selv om man måske ikke selv ved man er klar til dem 🙂 Kan kun anbefales herfra!
Søren G.
Rigtig god kørelære. Sjov og ligefrem undervisning. Gør at man tvivler mindre på vejene. Giver hermed Steen de varmeste anbefalinger. Tak for alt og håber ikke vi ses igen! 🙂
Martin Pilgaard
Positiv oplevelse af at køre på glatbane. Det skyldes Steen og hans grundige gennemgang af øvelserne samt hans nærvær imens jeg kørte.
Else L.
Tog mit kørekort ved Steen på Steens Trafikskole i Skive. Kanon god og sjov undervisning. Kan kun varmt anbefale Steen.
Carsten K